APVALUS VEIDRODIS INTERJERE

Apvalus veidrodis gali apjungti skirtingus interjero stilius, ir suvienyja skirtingas formas, esančias patalpose. Apvali forma vizualiai sušvelnina aštrius kampus, harmonizuoja aplinką. Apvalus veidrodis – puikus sprendimas, subalansuojantis jūsų namų erdvę.

Apskritimas yra tobula forma. Apvalų veidrodį galima naudoti netik voniose virš kriauklių, bet ir svetainėje virš komodos, virš židinio, laiptinėje, hole ant sienos, vaikų kambariuose, nes tokiu būdu atgimsta patalpos. Dažnai būna, kad apvalus veidrodis harmonizuoja netaisyklingų ir kampuotų patalpų erdvę.

Kuo daugiau patalpose yra stačių kampų ir griežtų linijų, tuo labiau apvalus veidrodis turi teigiamo poveikio interjero pagyvinimui. Apvalius veidrodžius kuo puikiausiai tinka naudoti gyvenamuosiuose namuose, butuose, viešbučiuose, klinikose bei kitos paskirties erdvėse.

Stačiakampio plano patalpoje apvalus veidrodis gali tapti pagrindiniu akcentu, tuo pačiu atspindinčiu tai, kas yra patalpoje. Kuo didesnis veidrodis, tuo šviesiau taps patalpoje, o vizualinis efektas bus patalpos padidinimas.

 


Didelis apvalus veidrodis ne tik atgaivins jūsų namus, bet taip pat jūs save galėsite matyti visu ūgiu. Apvalius veidrodžius mėgsta architektai ir dizaineriai, kadangi tai puiki priemonė sušvleninti aštrias bei tiesias linijas. Įvedus apvalias formas į patalpą, interjeras tampa jaukesnis.

Jeigu didelis apvalus veidrodis įrėmintas plonu juodu rėmeliu, tuomet veidrodis tampa patalpos akcentu.

Patartina apvalius didelius veidrodžius kabinti ne prieš įėjimo duris, tačiau jeigu veidrodį pakabinsite priešingoj lango pusėje, patalpa taps žymiai šviesiasnė. Apvalus veidrodis tarnaus ne tik kaip intejero graži detalė, bet jis taip pat praplės jūsų kambario erdvę.


PARDUODAMI VEIDRODŽIAI

VEIDRODŽIŲ GAMYBA PAGAL INDIVIDUALIUS UŽSAKYMUS

DIDELI APVALŪS VEIDRODŽIAI (SVETAINĖ ANGLŲ KALBA)

 


Apskritas veidrodis
Apskritas veidrodis klinikoje. Skersmuo 120cm.