SENDINTO VEIDRODŽIO PANAUDOJIMAS INTERJERE

Sendintas veidrodis dar yra žinomas kaip antikinis veidrodis, turintis nepasikartojančius raštus bei spalvų niuansus, ir interjere naudojamas kaip prestižinė medžiaga. Šis dirbtinai sendintas veidrodinis stiklas įvairiomis formomis naudojamas restoranuose, baruose, gyvenamuosiuose namuose  – tose vietose, kur reikalingas prabangos efektas.

Antikinis veidrodis nebūtinai turi būti tradiciškai įrėmintas, bet gali būti naudojamas kaip sienų arba lubų dekoratyvinė medžiaga, apklijuojant ją visu plotu. Tai puiki medžiaga suteikianti atspindį ir senovinį vaizdą. Antikiniame veidrodyje atspindys bus ne toks akivaizdus ir ryškus kaip skaidriame veidrodyje, tačiau būtent tai suteikia interjerui daugiau paslapties.

Bet kuriuo atveju senovinis veidrodinis stiklas praplečia erdvę ir atspindi šviesą patalpoje. Naudojant antikinį veidrodį interjeras taps subtilesnis. Pavyzdžiui, norint suskaidyti didelę sieną, kad ji taptų patrauklesnė, antikinis veidrodis gali būti klijuojamas iš daug segmentų, kurie kaip plytelės sujungiamos tarpusavyje. Tai gali būti rombo formos arba paprastos stačiakampio formos senovinės veidrodinės plytelės.

Tokia akcentinė siena gali tapti interjero puošmena.

Nors sendintas veidrodinis stiklas dažniausiai naudojamas klasikiniame ir provanso stiliaus interjeruose, tačiau ši medžiaga nėra svetima modernui. Antikinis veidrodis gali būti naudojamas fragmentais kaip interjero detalė – virš virtuvės stalviršio, ant židinio sienos arba valgomajame ant sienos.

Sendintas veidrodis veikia kaip meno kūrinys, todėl ten, kur yra didelės sienos, vietoje paveikslų galima naudoti sendintą veidrodį, kuris atspindės daiktus ir žmones, esančius patalpoje.

SENDINTAS VEIDRODIS VONIOJE

Sendintas veidrodis puikiai dera su vonios šviesiomis plytelėmis. Mažose patalpose toks veidrodis praplės erdvę ir sukurs tam tikrą nuotaiką. Veidrodį galima įrėminti arba klijuoti ant sienos kaip vientisą plokštumą.


SENDINTAS VEIDRODIS DUŠE

Duše veidrodinė siena yra retas sprendimas, tačiau norint suteikti šiai patalpai tam tikrą nuotaiką, galima naudoti sendintą veidrodį.

 


SENDINTAS VEIDRODIS VALGOMAJAME

Sendintas veidrodis valgomajame suteikia interjerui paslapties.


INTERJERO DETALĖS IŠ SENDINTO VEIDRODŽIO

Netikėti sprendimai iš sendinto veidrodžio – veidrodiniai kubai vietoje žurnalinių staliukų, o virtuvėje kabantis gartraukis apklijuotas antikiniu veidrodžiu – įdomus ir žaismingas sprendimas.


VIRTUVĖS SIENELĖ

Sendintą veidrodį galima naudoti ne tik kaip vientisą plokštumą, bet ir kaip atskiras rombo formos plyteles.


SENDINTAS VEIDRODIS SVETAINĖS ERDVĖJE

Norint svetainės erdvei suteikti prabangos jausmą, galite naudoti sendintą veidrodį.


ANTIKINIS VEIDRODIS RESTORANE

Sendintas veidrodis veikia kaip meno kūrinys, todėl tokia sendinto veidrodžio siena restorane ar bare suteiks gyvumo erdvei, nes atspindės ten esančius daiktus bei žmonės.


ŽIDINIO SIENA

Sendintas veidrodis tinkamas naudoti moderniuose interjeruose, ant židinio sienos, arba abipus židinio. Puiki priemonė namams suteikti turtingumo. 


SENDINTAS VEIDRODIS PRIEŠKAMBARYJE

Veidrodines sienas patartina naudoti saikingai, ir reikalinga žinoti, kurios sienos gali būti veidrodinės. Nepatartina veidrodį klijuoti priešais pagrindines įėjimo duris.


VEIDRODINĖS LUBOS ir SIENA MIEGAMAJAME


STUMDOMOS DURYS

Jaukiai atrodo baldas, kurio stumdomos durys yra apklijuotos sendintu veidrodžiu. Antikinis veidrodis pasižymi nepakartojamais raštais, kurie šaltą veidrodį paverčia jaukiu baldu. 

Sendintas veidrodis
Stumdomos durys iš sendinto veidrodžio

Šiuo metu prekiaujame dvejų tipų sendintais veidrodžiais: VANT ir VVER. Kaina €97/m².

sendintas veidrodis


SENDINTAS VEIDRODIS

SENDINTO VEIDRODŽIO KAINA

DIDELIS APVALUS VEIDRODIS

DIDELI APVALŪS VEIDRODŽIAI (SVETAINĖ ANGLŲ KALBA)