DIDELIS VEIDRODIS ANT SIENOS

Didelis veidrodis ant sienos praplės jūsų patalpų erdvę, pagyvins interjerą, suteiks gyvumo patalpoms. Didelis veidrodis su rėmu suteiks jūsų namams solidumo. Didelis veidrodis gali būti gaminamas iš tonuoto bronzinio, tonuoto pilko arba skaidraus veidrodinio stiklo. Didelius veidrodžius, kurie yra be rėmų, siūlome klijuoti prie sienos, o dideli veidrodžiai su rėmu yra kabinami ant sienos. Dideliems veidrodžiams rekomenduojame gaminti masyvesnį rėmą. Veidrodžio rėmas gali būti gaminamas iš uosio, ąžuolo, pušies arba bambuko medienos. Rėmo spalva beicuojama arba dažoma pagal jūsų pageidavimą.

DIDELIS VEIDRODIS ANT SIENOS 180x160cm

Pagaminome ir pakabinome didelį veidrodį ant sienos 1800x1600mm.

Rėmas uosio, 140 mm pločio, rėmas su konusu, beicuotas, lakuotas.


DIDELIS VEIDRODIS ANT SIENOS 270x180cm

Pagaminome ir pakabinome didelį veidrodį ant sienos 2700x1800mm, vestuvinių suknelių salone “Ruby Look”.

Rėmas pušinis, 140 mm pločio, sendintas, beicuotas, lakuotas.


Didelis veidrodis be rėmo visu perimetru gali turėti facetą. Maksimalus veidrodžio be rėmo matmuo yra 255x160cm. Dideli veidrodžiai naudojami įvairios paskirties patalpose, tiek ofisuose, kavinėse, bankuose, šokių salėse, tiek namuose.

Didelis stačiakampis veidrodis atkartos sienų ir lubų linijas, o didelis apvalus veidrodis harmonizuos namų erdvę. Be to, didelis veidrodis ant sienos gali suteikti interjerui visiškai naują pojūtį, parplečiant jo erdves.

Veidrodžio panaudojimas tinkamas tiek skandinaviško stiliaus namuose, tiek klasikiniuose interjeruose.

Didelis veidrodis yra puiki priemonė suteikti patalpai daugiau natūralios šviesos. Interjerą pagyvins medinės lentynėlės integruotos į veidrodį, ant kurių galima išdėstyti įvairiausius aksesuarus, ir taip pat ant jų galima padėti telefoną arba raktus nuo namų.

Dideliems veidrodžiams rekomenduojame klijuoti apsauginę plėvelę iš nugarinės veidrodžio pusės, kad dužimo atveju, stiklas liktų savo vietoje. Didelis veidrodis atspindės jus visu ūgiu, todėl tikrai verta pagalvoti apie didelį veidrodį hole ar kitoje jums reikalingoje patalpoje.

Praplėskite savo namų erdves ir suteikite interjerui gyvumo!



APVALŪS DIDELI VEIDRODŽIAI

VEIDRODŽIŲ GAMYBA PAGAL INDIVIDUALIUS UŽSAKYMUS