DIDELIS APVALUS VEIDRODIS

Didelis apvalus veidrodis harmonizuoja patalpos erdvę ir suteikia interjerui jaukumo. Apvalus veidrodis tinka įvairaus stiliaus interjere. Ši nuostabi interjero detalė gali būti tiek su rėmu, tiek be rėmo. Veidrodinis stiklas gali būti skaidrus, tonuotas arba sendintas. Maksimalus apvalaus veidrodžio skersmuo D170cm.

DIDELIS APVALUS VEIDRODIS

Šis veidrodis yra 150cm skersmens, gylis 30 mm. Veidrodžio rėmelis minimalistinis, 5 mm pločio žiūrint iš priekio.


DIDELIS APVALUS VEIDRODIS MASYVIU RĖMU

Pakabinę didelį apvalų veidrodį su masyviu rėmu, ir priderinę rėmo spalvą prie interjero, veidrodis taps interjero puošmena bei akcentu.


DIDELIS APVALUS VEIDRODIS 150cm

Pagaminome ir pakabinome didelį apvalų veidrodį, veidrodžio skersmuo 150cm. Kaina €580.

Veidrodžio storis su rėmeliu 30mm. Veidrodis pilnai prigludęs prie sienos.


DIDELIS APVALUS VEIDRODIS 120cm

Apvalus veidrodis gali būti gaminamas su siauru rėmeliu ir dažytas bet kuria jūsų norima spalva. Veidrodžio, kurio skersmuo 120 cm, kaina €450.

Veidrodžio storis apie 25-30mm.


DIDELIS APVALUS SENDINTAS VEIDRODIS

Didelis apvalus veidrodis gali būti sendintas. 

Tokio tipo veidrodis yra atitrauktas nuo sienos dėl pakabinimo elementų.

Skersmuo €140, kaina €280.

Didelis apvalus veidrodis
Didelis apvalus sendintas veidrodis, skersmuo 140cm, kaina €280

Pakabinę didelį apvalų veidrodį savo namuose jūs suteiksite jiems harmonijos, nes apskritimas yra tobula forma. Apvalus veidrodis puikiai įsilies į jūsų svetainės erdvę, holą ar kurį nors kitą kambarį, net jeigu jame nėra apvalių formų. Jūs taip pat tokiu būdu galite harmonizuoti savo darbo erdvę.

Apvalūs veidrodžiai turi vieną privalumą – jie puikiai žiūrisi bet kurio stiliaus ir bet kokių formų interjeruose. Tačiau svarbiausia, kad kambariui toks veidrodis suteiks erdvės bei daugiau natūralios šviesos, tokiu būdu pašviesindamas patalpą. O taip pat jūs galėsite save matyti visu ūgiu.

Didelis apvalus veidrodis yra dizainerių bei architektų mėgstamas „instrumentas“ interjerų kūrime, nes šie veidrodžiai gali būti su moderniu minimalistiniu rėmeliu arba su masyviu storu rėmu. Jeigu toks veidrodis turi bazinę nugarinę plokštę, tuomet apsauginė plėvelė tokiam veidrodžiui nereikalinga. Jeigu nugarinės bazinės plokštės veidrodis neturi, tuomet rekomenduojame klijuoti apsauginę plėvelę, kad dužimo atveju, stiklas liktų vietoje ir nekristų.

Apvalus veidrodis jūsų namuose gali tapti akcentu, jeigu pakabinsite jį ant didelės sienos, matomoje vietoje. Dažniausiai apvalus veidrodis kabinamas svetainės erdvėje, tačiau gali būti kabinamas ir hole, koridoriuje, valgomajame, bei kituose kambariuose.

Jeigu norite paslėpti elektros įvadų skydelius, galite pagalvoti apie didelį varstoma apvalų veidrodį. Tuomet toks varstomas veidrodis paslėps interjero trūkumus – atliks savo funkciją dvigubai.


DIDELIS VEIDRODIS ANT SIENOS

APVALIŲ VEIDRODŽIŲ FOTO GALERIJA