NETAISYKLINGOS FORMOS VEIDRODIS

Netaisyklingos formos veidrodis – puiki interjero detalė. Organiškos formos veidrodis ne tik pagyvins patalpą, tačiau praplės erdvę bei suteiks daugiau šviesos interjerui.

 


NETAISYKLINGOS FORMOS VEIDRODIS

netaisyklingas veidrodis
Netaisyklingas veidrodis 1000x500mm

Matmenys 500×1000 mm.

Juodas rėmelis

Kaina €360.

TURIME VIETOJE

 

 

 

 

 

 


NETAISYKLINGOS FORMOS VEIDRODIS

netaisyklingos formos veidrodis
Netaisyklingos formos veidrodis 560x895mm

Matmenys 560×895 mm.

Juodas rėmelis

Kaina €360.

TURIME VIETOJE

 

 

 

 

 

 


NETAISYKLINGOS FORMOS VEIDRODIS

netaisyklingos formos veidrodis
Netaisyklingos formos veidrodis 900×600 mm.

Matmenys 900×600 mm.

Juodas rėmelis

Kaina €320.

GALIME  PAGAMINTI

 

 

 

 

 

 

ORGANIŠKOS FORMOS VEIDRODIS

netaisyklingos formos veidrodis
Netaisyklingos formos veidrodis 1000x900mm

Matmenys 900×1000 mm.

Juodas rėmelis

Kaina €350.

GALIME PAGAMINTI.

 

 

 

 

 

 


Tokio tipo veidrodis gali būti tiek su rėmeliu, tiek be rėmelio. Netaisyklingos formos veidrodis gali būti klijuojamas prie sienos arba gali būti kabinamas ant pakabinimo elementų su atitraukimu nuo sienos.

Netaisyklingos formos veidrodžiai gali būti komponuojami ant sienos, pavyzdžiui, po du arba po tris. Tokiu būdu ant sienos kabanti veidrodžių kompozicija žaismingai atspindės jūsų namų detales bei aksesuarus.

Netaisyklingos formos veidrodis sušvelnins jūsų namų griežtas linijas, aštrius kampus, todėl namus padarys jaukesniais. Jeigu tokio tipo veidrodis yra su juodu siauru rėmeliu, tai jis tampa kambario akcentu, o be rėmelio toks veidrodis susilieja interjere ir „paskęsta“ erdvėje.

Jeigu namuose turite didelę sieną ir ieškote paveikslo, pasvarstykite apie netaisyklingų veidrodžių kompoziciją iš kelių veidrodžių. Jeigu veidrodžius kabinsite priešingoj pusėj nei langai, tai turėsite kambaryje natūralios šviesos bei šešėlių žaismą. Juodas rėmelis, kontrastuojantis su sienos spalva, pagyvins organiškų formų žaismą bei paryškins gamtiškų formų linijas.

Puiki patalpa, kurioje galite kabinti tokio tipo veidrodį, yra vonia. Jeigu jums yra nuobodžios taisyklingos formos ir atsibodusios lygios bei tiesios linijos, tai netaisyklingos formos veidrodis gali būti kaip tik jums. Kiekvieną rytą įėję į vonios patalpą žvelkite į save per žaismingos formos veidrodį.

Netaisyklingos formos veidrodį galite kabinti hole, drabužinėje, valgomajame, svetainėje, vaikų kambaryje arba kitos paskirties patalpoje.

Norėdami dar labiau akcentuoti netaisyklingos formos veidrodį ant sienos, galite rinktis tonuotą veidrodinį stiklą. Tonuotas veidrodinis stiklas užpildys jūsų sieną bei suteiks jai „svorio”.

Organiškos formos veidrodžius mėgsta naudoti architektai ir dizaineriai, norėdami pagyvinti interjerą bei suteikti erdvei gyvumo. Norėdami sužinoti tokio veidrodžio kainą, parašykite mums žinutę su gaminio matmenimis.

NUOTRAUKOS

netaisyklingos formos veidrodis
Netaisyklingos formos veidrodis

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.


DIDELIS APVALUS VEIDRODIS

APVALIŲ VEIDRODŽIŲ FOTO GALERIJA