OVALUS VEIDRODIS

Ovalus veidrodis gali paprastą kambarį paversti nuostabia erdve. Šiais laikais veidrodžiai dažnai naudojami dekoratyviniais tikslais, nebūtinai tam, kad matytum save veidrodyje. Ovalios formos veidrodis žaismingai įsilies jūsų interjere ir harmonizuos erdvę.

Tokios formos veidrodis ypač gerai atrodys tiesių ir lygių linijų interjere, nes tuomet ovalios formos veidrodis kontrastuoja su aštriomis linijomis, bet kartu ir atspindi kambario detales.

Ovalus veidrodis praplės patalpos erdvę bei natūraliai jį pašviesins, atspindėdamas tiek dienos šviesą, tiek šviestuvų skleidžiamą šviesą. Ovalus veidrodis yra puiki, elegantiška ir paprasta interjero detalė tiek moderniems tiek klasikiniams interjerams.

Prieš perkant ovalų veidrodį, jūs jau turite žinoti kur jis kabės, nes laisvos sienos plotas įtakoja veidrodžio dydį ir proporcijas. Nedideliame sienos plote kabinsite mažesnį veidrodį, o dideliame sienos plote galite numatyti ir didesnių gabaritų veidrodį.


Ovalus veidrodis mediniu rėmeliu

Šio ovalaus veidrodžio, su minimalistiniu rėmeliu, matmenys yra 600x970mm, kaina €300. Šis veidrodis ypač gražiai įsilies moderniame interjere. Jis gali būti kabinamas tiek hole, tiek miegamajame virš makiažo staliuko, tiek vonioje. Tai nuostabi interjero detalė, derėsianti su jūsų kitais natūralaus medžio baldais.


Ovalus veidrodis juodu rėmeliu

Kurdami interjerą su juodomis detalėmis, galite įsigyti ovalų veidrodį su juodu rėmeliu. Jeigu jūsų namuose durys su juodomis rankenomis, šviestuvai juodi, kitos interjero detalės juodos, tai šis veidrodis kaip tik jums. Šio veidrodžio dydis yra 1400x550mm, kaina €250. Jis skirtas daugiau matyti save visu ūgiu, todėl gali būti kabinamas hole, drabužinėje arba šalia jos. Juodas veidrodžio rėmelis derės su jūsų interjero juodomis detalėmis bei atspindės jas.


Ovalus veidrodis be rėmo

Galite būti ramūs, jeigu nenorite ovalaus veidrodžio su rėmeliu, galite rinktis šį lakonišką veidrodį be rėmelio. Šis veidrodis yra su pakabinimo elementais, todėl nuo sienos atsikišęs per 18 mm, todėl tarp sienos ir veidrodžio atsiranda gražus šešėlis. Nebūtina šio veidrodžio klijuoti prie sienos, nes pakabinimo elementai neleidžia jam nukristi, net jeigu jį pastumsite į šoną.

Šis veidrodis tinka paprastame bei lakoniškame interjere. Veidrodžio matmenys 580×1080 mm, kaina €140.


Ovalus senovinis veidrodis

Ieškodami kaip pagyvinti klasikinį inetrjerą, kuriame yra daug drožinėto medžio detalių, galite rinktis ovalinį veidrodį su rudu drožinėtu rėmu. Kairėje pusėje ovalinio veidrodžio matmenys 680x990mm, kaina €260. Dešinėje pusėje mažesnis ovalus veidrodis, matmenys 350×280 mm, kaina €96.


Suteikite žavesio savo namams, pakabinę ovalų veidrodį ant sienos. Tokios formos veidrodis gali būti kabinamas įvairios paskirties patalpose – tiek hole, tiek vonioje. Ovalus veidrodis ypač gerai atrodys virš makiažo staliuko miegamajame. Net ir nedidelis ovalus veidrodis pagyvins kambarį, įsiliedamas į jį savo nepriekaištinga forma.

Norėdami suteikti veidrodžiui dar daugiau prabangos jausmo, galite pagalvoti apie facetuotą veidrodį, kur nuožulnumas yra visu veidrodžio perimetru.

Ar ovalus veidrodis bus su rėmu ar be rėmo, nusprendžiate jūs arba interjero architektas, priklausomai, kas kuria interjerą. Lakoniškų linijų bei formų interjere patartina naudoti veidrodžius su minimalistiniu rėmeliu, o klasikiniame interjere veidrodis gali būti su masyvesniu rėmu. Tamsus veidrodžio rėmas, kontrastuojantis su šviesiomis sienomis, pavers veidrodį akcentu.


APVALŪS VEIDRODŽIAI

DIDELIS APVALUS VEIDRODIS

APVALIŲ VEIDRODŽIŲ GALERIJA